greatcontent bestaat 2 jaar!

Greatcontent 2 jaar in Frankrijk en NederlandOp 6 december viert greatcontent haar twee jarig bestaan in Nederland en Frankrijk!

Vanwege deze mijlpaal, hebben we Ellen en Jean, de verantwoordelijke personen voor greatcontent.nl en greatcontent.fr geïnterviewd.

Waren jullie beiden vanaf het begin werkzaam bij greatcontent? Wat deed je voordat je begon bij greatcontent?
Ellen:
Ik ben hier vorig jaar oktober gestart, dus ik ben ruim een jaar werkzaam voor greatcontent. Eerder heb ik gewerkt voor beide partijen: webshops, marketing bureaus én als freelance copywriter. Het werk bij greatcontent betekent een perfecte mix.
Jean: Ik ben erbij sinds het begin en was betrokken bij alle voorbereidingen voordat we online gingen. Voor greatcontent werkte ik voor andere bedrijven actief in E-Commerce, SEO en online marketing.

Is er veel veranderd in de tussentijd?
Jean: Er is zeer veel veranderd. We hebben veel nieuwe functies op het platform, zoals de CRR-analyse (een functie om te achterhalen welke zoekwoorden u moet opnemen in een tekst), de API-verbinding en onze Topic Search. We zijn ook begonnen met bloggen, meer tijd geïnvesteerd in onze nieuwsbrieven en onze plagiaatcontrole is verder ontwikkeld.
Ellen: Ook op het gebied van marketing zijn we meer aanwezig bijvoorbeeld bij de sociale media. In het Benelux team zijn we ook meer en meer actief in België (het Vlaamse deel).

Denk je dat er grote verschillen zijn tussen de klanten/ schrijvers in je land?
Ellen: Nederland is natuurlijk een kleinere markt dan Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk maar in het algemeen denk ik niet dat er zo veel belangrijke verschillen.
Jean: Een verschil vind ik dat we in Frankrijk meestal met interne afdelingen van onze klanten werken terwijl Ellen en haar team meer samenwerkingsverbanden met verschillende bureaus heeft.

Wat is het mooiste aan werken bij greatcontent?
Ellen: ervoor zorgen dat klanten tevreden zijn door perfecte teksten aan te leveren.
Jean: copywriting simpel te houden. Dat is mijn misse en het beste van mijn werk.

Hoe zie je de toekomst van greatcontent.nl en greatcontent.fr?
Ellen: Mijn visie voor de toekomst is dat greatcontent nog meer zichtbaarheid krijgt en dat we het eerste bedrijf zijn waaraan je denkt als je het woord ´copywriting´ hoort.
Jean: Dat we internationaliseringsprojecten van onze klanten ondersteunen door het bieden van GREAT content.

Hoe ga je de tweede verjaardag vieren?
Ellen: Met Nederlandse kaas…
Jean: met Franse kaas…

 


Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *