Partnership met wereldwijde shopping portal Fruugo

fruugoWe zijn er trots op om een nieuwe partnership aan te kondigen en wel met het wereldwijde shopping portal Fruugo. Fruugo brengt de beste retailers en producten van de wereld samen op één plek. Er zijn internationaal producten beschikbaar in 23 landen, allemaal in de lokale talen, valuta en betaalmethoden. Greatcontent sluit aan door lokale content te bieden. 

Wederzijds aanbod!
Het partnership houdt in dat greatcontent ‘s klanten een maand provisievrije handel via de marktplaats van Fruugo kunnen uitvoeren. Op het platform van greatcontent kunnen klanten van Fruugo een gratis testtekst* krijgen van 500 woorden!

Ondersteuning bij internationale groei
Volgens de CEO’s van beide bedrijven is de samenwerking een strategische stap voor meer internationale groei van hun klanten en hun webshops.

Dominic Allonby , CEO van Fruugo: “Grensoverschrijdende handel is in snel tempo van essentieel belang voor retailers. Kopers kopen sneller als de webshop in hun eigen taal en valuta wordt aangeboden. Het is een feit dat mag duidelijk zijn, maar wordt grotendeels genegeerd door de meerderheid van de retailers. We zijn blij en vereerd om greatcontent aan boord te verwelkomen als een ‘ Authorised Fruugo Partner ‘ .”

Jasper Masemann , CEO van greatcontent: “Wij geloven in een hogere conversie van multi-channel retailers door te communiceren met hun klanten in hun eigen taal. Onze marketing copywriters zijn lokaal, uitgekozen door onze lokale teams met moedertaalsprekers en daarom bieden we hoge kwaliteit content. We zijn blij en enthousiast om Fruugo ‘s klanten te helpen bij een wereldwijde uitbreiding met werkelijk gelokaliseerde content. ”

*500 woorden op kwaliteitsniveau 4


Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *